lauantai 22. lokakuuta 2016

Hyvästi kisakunto

Vatsapalat näkyy, suonet pullotttaa ja säikeet näkyy. Tuli kyllä bongailtua kisadieetin lopussa suonia sielä täällä, missä en ennen niitä ole nähnyt. Rasvaprosentin lasku tuo kaiken esille ja onhan se omalla tavallaan makeeta kun näkee mitä rasvan alta paljastuu. Näyttääkin aika urheilluilliselle, ainakin joskus.



Hyvä valo, tankatut lihakset ja rasvattomuus. Aika hieno.



Toisaalta taas katselin rasvattomampaa kroppaani välillä irvistellen. Olenpa pieni, tissejä ei oo sitäkään vähää, peppukin on litistynyt ja vaatteet roikkuu. Naamastakin näkyy että rasvat on vähentyneet. Ei mikään ihme että joku luulee hommaa syömishäiriöksi vielä ku punnitaan itseensä ja ruokaa... 

Mulle painon tarkkailu ei oo koskaan ollut pakonomaista, enkä ole koskaan ennen välittänyt mitä vaaka näyttää. Kisadieetillä oli aika mielenkiintoista huomata miten helposti vaa'an luvun pienentymiseen tykästyy. Tarkoitus on että lähtee, mutta liikaa ei saa lähteä eikä liian nopeasti. Lisäksi ei loputtomiin voi rasvaa poistaa, eikä bikini fitneksessä ole tarkoitus olla liian kireä. 

Kun glykogeenit vähenee, kroppa näyttää tyhjältä; kuihtuneemmalta ja tosi pieneltä. 
Nyt on taas omalainen haaste vastassa; reverse dieetti. Kaloreita nostetaan maltillisesti ja hitaasti kerätään vähän rasvaa ja nostetaan ruokailut sille tasolle missä ne oli ennen. Henkisellä tasolla mielenkiintoista, kun eka halutaan kireäksi ja sitten pitääkin mennä ihan vastakkaiseen suuntaan. Kunto pehmenee, mutta koska teen sen suht hitaasti, ehtii pääkin mukaan.

Ruokaileminen tuo haastetta. Koska kaloreita nostetaan hitaasti, ne on hetken aikaa vielä miinuksella kulutukseen nähden. Ruoan jälkeen on aika pian taas nälkä ja ei saa syödä. Koko ajan tekis mieli olla syömässä jotain. Miksi pitää kituuttaa vaikka kisat on ohi? Jos ruokaa alkais tässä vaiheessa mättämään ihan järkyttävät määrät ja sen mitä haluaisi, kertyisi rasvaa tosi nopeasti. Haluan siistin offikunnon. Toki voin silloin tällöin ottaa rennommin..

En siis haluaisi olla koko ajan kisakunnossa. Musta on mukavaa päästä pitkän dieetin jälkeen kasvataan lihasta ja vähän massaa. Saisi vähän muotoa ja naisellisuutta takaisin tähän kroppaan. Jos vaikka talvella ei paleliskaan niin paljon kuin nyt.

Hyvästi kisakunto.


Tyylillä! Just vedin burgerin ja jätski vielä kädessä. Sai huilata kisojen jälkeen hetken aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)