maanantai 3. lokakuuta 2016

Uusi viimeistelyviikko

Moikka!

Uusi viikko on startannut ja tää tuleva viikko on taas viimeistelyä. Viikon ohjelmaa voisi sanoa tiiviiksi ja tarkaksi, sillä olen siis kirjottanut valmentajan ohjeiden mukaan "lukujärjestyksen" itselleni.



Sielä on siis lueteltu päiväkohtaiset lisäravinteet, ruuat, treenit, mahdolliset muut tekemiset. Toki ajalla ei sinänsä ole merkitystä enkä stressiä ota, vaan mun mielestä on hyvä olla aikataulu ja suunnitelma mitä milloinkin, sillon ei ainakaa itelle tuu kovaa stressiä. Kaikki tekeminen on kuitenkin todella kevyttä ja lepoa ei saa unohtaa. Siksi mulla onkin jokaiselle yölle varattu ainakin 9 tuntia unta ja välissä myös tyhjää jotta saa nollattua pään esimerkiksi jollain televisio dokumentilla (tai Kardashianeilla... )

Eilen oli viimenen kovempi jalkatreeni. Kiitos muuten pöksyistä Oi! Oi! Brazil :)


Viimeistelyihin tulee hieman muutoksia ja uudenlaista kisa-tyyliäkin tässä mietitään kovasti. Lavalle siis toivottavasti tuon vähän erilaista pakettia mitä karsinnoissa... ;)  Jännittää jo hiukan ja tuntuu että jännitys kasvaa sitä myöten kun ihmiset kyselee että jännittääkö.

Ja vaikka tässä useaan otteeseen olen maininnut niin mainitaan vielä lisää. Lauantain siis pyörin messuilla ja sunnuntaina sitten on omien kisojen vuoro. Joten jos ei ole vielä Expon katsomoon lippua, niin ostakaa 9.10 sunnuntaille lippu TÄÄLTÄ

Rullailuja vähemmän mutta venyttelyä sitäkin enemmän.

Viime viikolla pääsin myös paikallislehden haastateltavaksi ja lauantaina olikin sitten musta juttua Forssan Lehdessä. Jos joku missasi sen tai ei muuten ole päässyt kyseistä lehteä lukasemaan, juttu löytyy ihan internetinkin puolelta TÄÄLTÄ.

Tänään on lepopäivä, mutta ohjelmaan kuuluu kävelyä, posetusta ja venyttelyä. Joten miksikään laiskotteluksi tämä(kään) päivä ei mene. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)