maanantai 10. lokakuuta 2016

NFE2016 - messutunnelmat ja kisaraportti

Fitnessin täyteinen viikonloppu on ohi, kisat on ohi, kisadieetti on ohi. Mitä jäi käteen ja mitkä on fiilikset? Jälleen on luettavaa luvassa, ;D






Tällä hetkellä fiilis on ristiriitainen, parannettavaa jäi mutta hyvin pärjäsin ekoissa kisoissani ja tyytymätön en voi olla. Olo on myös vähän kun olisi krapulassa, pientä nestevajausta, päänsärkyä ja väsymystä. Lisäksi vielä kuvien selausta; miltä sitä sitten näytin ja mitä tuli viikonloppuna tehtyä. Joten käydäämpäs tässä fitness-krapulassa viikonloppua läpi :)



Lauantai starttasi aamulla vähän rauhallisemmin. Messuille valuttiin aamupäivällä ja sielä  tuli pyörittyä ja juteltua ihan ajan kanssa monelle. Oli mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja jutella tutuille. Iltapäivällä tuli seurattua Ben Weider Cup, kansainvälinen kisa messulavalla. Seurasin siis bikini fitness finaalia vain, en sen enempää. Kova on kunto kansainvälisesti ja oikeasti saa olla aika rasvattomassa kunnossa. Upeita kisaajia mukana!

Proteiini patukoita sun muita maistiaisia oli taas aikas paljon tarjolla ja niistä sai vatsan täyteen. Tai minä en mutta keräsin kaikki uuteen shakeriin ja tossa se pöydällä odottelee maistelua. Messut oli kyllä super isot ja aamupäivällä porukkaa ja hälyä riitti. Tunnelma oli ihan loistava!



Fitness village tarjos vähän hedelmiä,


Illalla sitten väriä pintaan, iltakävelyä ja kuntotsekkiä. Pari lasillista kuivattelu viiniä ja sitten aikasin nukkumaan. Unta ei pitkään tarvinut odotella, koska viini teki tehtävänsä. Nukuin paljon paremmin nyt kun Jyväskylässä. Kilpailut ei siis jännittänyt läheskään niin paljon kun jo pari kertaa oli lavalla käynyt. Kuusi tuntia yhteen putkeen syvää unta joten fiilis oli oikein hyvä. 


Aamun aloitin kuuden aikaan kävelyllä, aamiaisella ja sitten jo laitettiin viimeiset värit. Meikkaaja ja kampaaja saivat aikataulussaan tehtyä stailauksen ja sitten ei tarvinut muuta kuin lepäillä. Messukeskukseen menin jo hyvissä ajoin ja juttelin äidin ja iskän kanssa kun hekin tulivat mua kannustamaan. Oli tosi ihana kun he olivat katsomassa. :)

Kahvia sai onneks vähän.
Kiitos Riitta Koukkarille kuvasta. 

Takatiloihin siirryin mielestäni hyvällä aikataululla mutta aikaisemminkin olisi voinut mennä paikkaa varailemaan. Meidän paikka ei ollut mikään paras mahdollinen mutta selvittiin siellä.. Takana oli aika hässäkkä ja vaikka esikarsintaa ei meidän sarjaan ollu laitettu aikataulun mukaan, se pidettiin sittenkin. Olin varautunut siihen onneksi, mutta silti tuli vähän hoppu. 

Lavajonossa alkoi tulla jännitys enemmän esiin. Koko viikonlopun oli silloin tällöin oli perhosia vatsassa mutta siinä vaiheessa jalatkin alkoi jopa täristä. Jännitti enenmmän kuin Jyväskylässä. Lavalla olo oli ok, mutta hymy vapisi ja hiukset tietty jäi bikineihin kiinni.. 

Esikarsinta oli nopeasti ohi ja yhtä nopeasti tuli tuloksetkin jatkopaikasta. Siitä sitten vaan vähän öljyä pintaan, pumppailua ja sitten mua jo oltiin jo vähän ihmeteltykkin että missä olen. Uudestaan jonoon ja lavalle. Nyt oli fiilis paljon rennompi ja tein parhaani. Olin toisessa vertailussa.

Kuvat bodylehti

Taas lavan taakse ja finalistit julkaistiin pian. Ei sanottu mun numeroa, joten siihen jäi mun kilpailut sitten. Tein kuitenkin parhaani lavalla ja nyt juuri näin omasta esiintymisestä kunnon videota, niin siihen osa-alueeseen ainakin olen tyytyväinen. Luultavasti oli aika lähellä finaali kuusikkoa sijoitukseltani koska olin kuitenkin toisessa vertailussa. En siis vieläkään tiedä mikä lopullinen sijani on. 


Parannettavaa jäi, mutta nyt on kokemusta rikkaampana ja viisaampana seuraaviin kisoihin! Tästä ei ole suunta kuin ylöspäin. Nyt on aika taas keskyttyä palautumiseen ja kehittymiseen ja muuhunkin elämään.

Gifflarit palkinnoksi :D


Kiitos taas tuki- ja taustajoukoille; poikaystävälleni Johannekselle väreistä ja kaikesta hyvästä huolenpidosta ja jaksamisesta, huoltajille Maaritille ja Riitalle, meikkaaja Jasminelle ja kampaaja Kristiinalle. Valmentaja Mika Korhoselle kiitos ja myös muille tiimiläisille tsempeistä. Myös perheelle kiitos tuesta ja kavereille siitä että ovat jaksaneet mun fitness-höpinöitä. Kiitos jälleen kisaripsistä Kauneushoitola Annikalle :) 

EDIT. 11.10.2016 klo 0.05

Nyt sain tietää sijoitukseni! Ja olen entistäkin iloisempi, sijoituin Suomen mestaruus kisoissa kahdesanneksi! Olin varmasti kovatasoisimmassa sarjassa mukana, joten tää on hieno lopetu kisakaudelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)